Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Ontdek de baanbrekende technologie die levens verandert: miljoenen mensen wereldwijd kampen met verlammingen als gevolg van ruggenmergletsel, een hersenstam beroerte, of progressieve neurologische aandoeningen zoals ALS. Een Brein-Computer Interface (BCI), ook wel bekend als Brein-Machine Interface (BMI) of Neuroprothese, biedt een innovatieve oplossing. Door hersenactiviteit uit te lezen, maakt deze technologie het mogelijk om een computer, rolstoel of zelfs een robotarm aan te sturen. Zo kunnen patiënten met ernstige hersen- of spieraandoeningen opnieuw controle krijgen over verloren functies en hun communicatie herstellen.
Prof. Marc Van Hulle (KU Leuven) geeft een fascinerend overzicht van de nieuwste doorbraken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Hij deelt bovendien enkele opmerkelijke succesverhalen die niet alleen levens hebben veranderd, maar ook de aandacht van de media wereldwijd hebben getrokken. Dit is je kans om de toekomst van technologie en gezondheidszorg van dichtbij te ontdekken!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit bericht

Ga naar de bovenkant